• Oversluiten hypotheek: doen of niet doen?
  Mensen die nu een huis kopen kunnen rekenen op een goede deal met hun geldverstrekker. Met dank aan de lage rentestand. Maar hoe zit het met hypotheken die al wat langer lopen? Oversluiten? Of juist niet? Onze checklist helpt u een handje! Read more »
 • Zomervakantie: hoogseizoen voor inbrekers
  Nog even en dan breekt de zomervakantie weer aan. Massaal trekken we ‘bepakt en bezakt’ er vrolijk op uit. Maar het lachen vergaat al snel als bij thuiskomst blijkt dat uw huis is leeggeroofd. Kostbare en dierbare spullen zijn verdwenen. Geef inbrekers geen kans! Hoe? Read more »
 • Extra kosten bij begrafenis of crematie
  De nabestaanden laten opdraaien voor (een deel van) uw begrafeniskosten. Dat is wel het laatste wat u wilt. Toch schatten veel mensen de kosten voor een begrafenis of crematie vaak veel te laag in. Gevaar voor onderverzekering dreigt. Nu kunt u het nog rechtzetten. Hoe? Read more »
 • Veilige Wifi op vakantie? Zo doet u dat!
  Swingend op het strand van Ibiza, op de top van Alpe D’Huez of in hartje Londen. Internetten kunt u tegenwoordig overal: vanuit uw eigen bundel of via een Wifi-netwerk. Uw mail bekijken of een Instagram-story plaatsen is met een paar klikken gebeurd. Maar is het ook veilig? Read more »
 • Aflossingsvrije hypotheek: wel of niet aflossen?
  Een (gedeeltelijke) aflossingsvrije hypotheek. Voor veel huizenbezitters is het nog een erfenis van de voorbije jaren. Uw hypotheek loopt gewoon door, maar moet ooit afgelost worden. Bijvoorbeeld bij de verkoop van uw huis. Of zijn er andere mogelijkheden en oplossingen? Read more »
 • Uw schadevrije jaren: Hoe werkt het?
  U snijdt een bocht net iets te scherp aan en raakt een paaltje. Of u dacht bij het achteruitrijden iets meer ruimte te hebben, maar raakte toch de geparkeerde auto van uw buurman. Het claimen van autoschade bij uw verzekeraar heeft invloed op uw premie. Hoe werkt dat precies? Read more »
 • Belangrijke wijzigingen per 1 juli
  Al fietsend een appje versturen of bellen dat u iets later bent? Met uw smartphone in de hand al navigerend op zoek naar uw bestemming? Vanaf 1 juli is het verboden! Vanaf die datum zijn er overigens nog meer belangrijke wijzigingen. Wilt u weten welke? Read more »
 • Een goede dag? Met deze tips komt u een heel eind
  Dit is niet mijn dag! Hoe vaak hoort u die uitdrukking niet? Meestal klopt het, maar uw dag had ook heel anders kunnen verlopen. Met onze tips begint u de dag fris, fruitig en vol energie. Ofwel: dé ingrediënten voor een productieve dag. Read more »
 • Duurzaam wonen geeft energie
  Geen dag gaat er voorbij of de begrippen energiezuinig en duurzaam vallen. Zeker als het gaat om wonen. Zo moeten bewoners hun gedrag aanpassen, bijvoorbeeld door minder lang te douchen. Maar ook uw huis kan veel energiezuiniger. Welke duurzame oplossingen kiest u? Read more »
 • Is schade aan zonnepanelen verzekerd?
  Op steeds meer huizen liggen zonnepanelen. Op die manier draagt u een steentje bij aan een schoner milieu. Maar wat als (hagel)stenen uw panelen beschadigen? Of als een van uw panelen losraakt bij een stormachtige wind? Wie betaalt dat? Hoe zit dat met de verzekering? Read more »
Powered by Theme Mason

Mis niets en blijf op de hoogte van ontwikkelingen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Volg ons

Social media is een goede manier om op de hoogte te blijven van zaken die spelen. Peter Keiren Hypotheken gaat u van informatie voorzien die relevant is voor u. Het gaat dan om de visie van ons kantoor ook op de laatste ontwikkelingen en trends maar ook belangrijke weetjes en meningen. Zo worden we beter bekend bij u en raakt u nog beter op de hoogte. Volg ons daarom op onze social media kanalen!

Wij zijn op de volgende social media kanalen aanwezig:

Facebook
Facebook is met meer dan 10 miljoen gebruikers in Nederland onmisbaar in Nederland, daarom zijn wij hier natuurlijk ook te vinden. Voor alle ontwikkelingen, leuke en informatieve berichten (incl. doorkliks) en info over ons kantoor. U kunt ons volgen via https://www.facebook.com/PeterKeirenHypotheken/

Instagram
Met onze aanwezigheid op Instagram willen we met name onze jonge volgers bereiken. Weet u ons hier al te vinden? Volg ons via https://www.instagram.com/peterkeirenhypotheken/

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Copyright 2018 | All Rights Reserved | PKhypotheken.nl