• Mogelijkheden voor starters op de woningmarkt
  Starters en de woningmarkt. In deze tijd is het niet altijd een gelukkig huwelijk. Het beperkte woningaanbod drijft de huizenprijzen op. En komt een mooie kans voorbij dan moet u eerst nog met een geldverstrekker in gesprek. Hoe maakt u een vlotte start op de woningmarkt? Read more »
 • Een juridisch geschil: Wat nu?
  Uw baas dreigt met ontslag. U verschilt met uw aannemer van mening over de kwaliteit van het geleverde werk. Bij sommige conflicten moet helaas een rechter oordelen. Dat brengt hoge juridische kosten met zich mee, bijvoorbeeld de rekening van uw advocaat. U kunt zich daartegen beschermen. Hoe? Read more »
 • Private lease en uw nieuwe hypotheek
  De auto waar u al een tijd in rijdt is hard toe aan vervanging. Via private lease schaft u een nieuwe auto aan. Hoe mooi kan het zijn: voor een vast maandbedrag rijdt u zonder zorgen een nieuwe auto. Maar wat zijn de financiële gevolgen? Read more »
 • Voorkom een herfstdip
  Storm, regen en vallende bladeren. Het is de herfst in optima forma. Veel mensen worden er niet vrolijk van en raken er zelfs van in mineur. Maar zo af en toe laat het jaargetijde zich van zijn mooiste kant zien. U kunt er ook zelf wat aan doen. Met deze… Read more »
 • Is er nog een hypotheekleven na uw 57e jaar?
  57-plussers hebben het niet gemakkelijk op de hypotheekmarkt. Geldverstrekkers zijn niet scheutig als het gaat om het verhogen of afsluiten van hypotheken. Ze houden alvast rekening met uw (lager) pensioeninkomen en stellen strenge eisen. Zijn er nog mogelijkheden? Wel degelijk! Read more »
 • Zijn uw dure spullen wel verzekerd?
  Weet u nog wanneer u zonder smartphone van huis ging? Ongemerkt neemt u steeds vaker dure spullen mee op reis. Smartphone, camera, tablet of sieraden reizen bijna altijd met u mee. Niet alle kostbaarheden zijn (volledig) verzekerd bij diefstal of schade. Er is een oplossing. Welke? Read more »
 • Prinsjesdag 2019
  De derde dinsdag in september is elk jaar weer een belangrijke dag in ons land. Behalve het voorlezen van de troonrede door koning Willem-Alexander presenteerde Wopke Hoekstra, minister van Financiën, ook de miljoenennota. In zijn begroting voor het komende jaar staan de maatregelen die het kabinet in petto heeft. Wat… Read more »
 • Tips om een woning te verkopen óf te kopen
  Kijk eens om u heen. Het lijkt een ideale tijd om uw woning te verkopen of om een (nieuwe) woning te kopen. De vraag naar woningen is momenteel groot en ook het aanbod is (nog) niet verkeerd. Toch heeft het spel van koop en verkoop zijn eigen mores. Wat moet… Read more »
 • Oversluiten hypotheek: doen of niet doen?
  Mensen die nu een huis kopen kunnen rekenen op een goede deal met hun geldverstrekker. Met dank aan de lage rentestand. Maar hoe zit het met hypotheken die al wat langer lopen? Oversluiten? Of juist niet? Onze checklist helpt u een handje! Read more »
 • Zomervakantie: hoogseizoen voor inbrekers
  Nog even en dan breekt de zomervakantie weer aan. Massaal trekken we ‘bepakt en bezakt’ er vrolijk op uit. Maar het lachen vergaat al snel als bij thuiskomst blijkt dat uw huis is leeggeroofd. Kostbare en dierbare spullen zijn verdwenen. Geef inbrekers geen kans! Hoe? Read more »
Powered by Theme Mason

Mis niets en blijf op de hoogte van ontwikkelingen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Volg ons

Social media is een goede manier om op de hoogte te blijven van zaken die spelen. Peter Keiren Hypotheken gaat u van informatie voorzien die relevant is voor u. Het gaat dan om de visie van ons kantoor ook op de laatste ontwikkelingen en trends maar ook belangrijke weetjes en meningen. Zo worden we beter bekend bij u en raakt u nog beter op de hoogte. Volg ons daarom op onze social media kanalen!

Wij zijn op de volgende social media kanalen aanwezig:

Facebook
Facebook is met meer dan 10 miljoen gebruikers in Nederland onmisbaar in Nederland, daarom zijn wij hier natuurlijk ook te vinden. Voor alle ontwikkelingen, leuke en informatieve berichten (incl. doorkliks) en info over ons kantoor. U kunt ons volgen via https://www.facebook.com/PeterKeirenHypotheken/

Instagram
Met onze aanwezigheid op Instagram willen we met name onze jonge volgers bereiken. Weet u ons hier al te vinden? Volg ons via https://www.instagram.com/peterkeirenhypotheken/

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Copyright 2018 | All Rights Reserved | PKhypotheken.nl