In vijf stappen naar uw nieuwe woning

Ons vijfstappenplan leest en ervaart u het best als een luchtig en betaalbaar menu van vijf gangen
waarbij kwaliteit en keuzevrijheid vanzelfsprekend zijn.


1. Oriƫntatie over toekomst, dromen en mogelijkheden qua hypotheek

Als je nog geen idee hebt wat je mogelijkheden en vormen van financiering zijn, staan wij klaar om je in deze eerste oriƫntatie op weg te helpen. Deze eerste stap is een kennismakingsgesprek en dus kosteloos. We vragen, luisteren en geven daarna een eerste inzage van mogelijkheden toegespitst op je persoonlijke situatie.


2. Het voelt goed en het inhoudelijk maatwerk begint

Als de eerste lijnen helder zijn, volgt een verfijning en ontvang je steun en advies bij het maken van keuzes in het hypotheekproces. Stapsgewijs, volledig op maat. FinanciĆ«le onzekerheden worden afgedekt. Met een ā€˜Opdracht tot Dienstverleningā€™ worden afspraken schriftelijk bevestigd en ben je verzekerd van het best passende advies waarbij persoonlijke en onafhankelijke deskundigheid centraal staat.


3. De optimale hypotheekofferte samenstellen, bespreken en eventueel verfijnen.

Deze fase is de tussenfase. Hier bemiddelen wij met financiƫle instellingen over de meest ideale combinatie van maandlasten en voorwaarden. Uiteraard onafhankelijk. De hypotheekofferte wordt punt voor punt toegelicht. Natuurlijk is er nog ruimte om wensen bij te stellen. En als alles klopt, de benodigde documenten en kopieƫn door u bij ons aangeleverd zijn, start het proces van de definitieve hypotheek voor de overdrachtsdatum. Het papier- en regelwerk is bij ons in goede handen. We kunnen zelfs ondersteunen bij de taxatie en notariskeuze.


4. De gang naar de notaris en de echte woningoverdracht.

De belangrijkste stap in de weg naar uw nieuwe woning is ongetwijfeld de sleuteloverdracht bij de notaris. Wij zorgen ervoor dat voorafgaand aan deze dag alle stukken tijdig bij de betrokken partijen zijn. Natuurlijk bespreken we de stukken als eerste met u. Voor het vastleggen van de hypotheekakte begeleiden wij u uiteraard ook graag naar de notaris. Daarna bent u officieel eigenaar van uw nieuwe woning!


5. Is alles naar wens en kunnen we nog belastingzaken regelen? Ons gastheerschap.

De overdracht bij de notaris is ongetwijfeld de belangrijkste stap voor u. En toch vinden wij de nazorg minstens zo belangrijk. We nemen na de overdracht nog eens alles met u door en verzorgen bijvoorbeeld een goede afwikkeling van uw maandelijkse teruggave van de belasting.

Benieuwd naar de mogelijkheden?